Karin Ericson på Garbergs Malmö

Vi är utomordentligt glada över att ha copyproffset Karin här hos oss på vikariat under hösten och vintern. Karin är förutom en reklamkreatör av rang även matskribent och släppte nyligen superfina kokboken Malmö Cooking. Dansinstruktör är hon också och har lovat att vi alla ska ha lärt oss twerka innan julafton.

Garbergs 30 år!

I september tog Garbergs steget in i vuxenvärlden och fyllde hela 30 år. Dock helt utan ålderskris, men med ett sjutusans firande och ett rungande hurra för framtiden och allt roligt vi ska fortsätta göra. Grattis till oss och all den erfarenhet vi bär med oss i vårt bagage.

Garbergs i KOMMs styrelse.

Den 12 september kliver en av våra grundare och kreativa chefer, Malin Wikerberg, in i Komms styrelse. Det innebär att vi på Garbergs Malmö på ett mer direkt sätt kan vara med och driva kommunikationsfrågor på riksnivå, med nationellt och internationellt perspektiv från Öresundsregionen. Spännande och berikande för både oss och Komm.

Nu blir det reklampaus.

Tillbaka vecka 32. Önskar dig en ljuvlig sommar <3

Silverägg till Garbergs

Guldägget är Sveriges största kommunikationstävling och i år tog vi på Garbergs Malmö hem ett silverägg i kategorin Direkt för kampanjen Snacka om hat. Dessutom gick 4 silverägg till stockholmskontoret som också tog hem ett gemensamt silverägg tillsammans med vår designbyrå Garbergs Project. Sist men inte minst så är vi mäktigt stolta över vår stockholmskollega Mattias Alfborger som blev kycklingstipendiat! Hurra!

2 x Guldäggsnominerade

I torsdags den 23 mars presenterades de nominerade bidragen i Guldägget 2017 och vi kunde fira två fina nomineringar i kategorierna PR och Direkt för vår kampanj Snacka om hat för Landskrona stad. Totalt blev det 10 nomineringar för hela Garbergsfamiljen i Guldägget i år. Så otroligt stolta och glada över det! 

Nu håller vi tummarna och ser fram emot Guldäggsgalan den 4 maj.

Garbergs Malmö i årets jury för Dubai Lynx

Malin von Werder dömmer denna veckan kommunikationsbidrag i kategorin Branded Content & Entertainment för den kreativa festivalen Dubai Lynx. Läs mer om Malin och hennes jurykollegor här.

Garbergs i Månadens kampanj

Förutom att vår AD Lina Brunzell här från malmökontoret sitter i juryn för utomhus så dömmer William Löthman och Lotta Mårlind från stockholmskontoret samt Eva Aggerborg från Open Studio Garbergs olika kategorier i årets omgång av Månadens kampanj. Kul! Läs mer här.

Garbergs Malmö rekryterar copywriter från B-Reel

Vi är superglada att börja 2017 med en grym rekrytering. Copywriter Paul Martinsson är utbildad på Forsbergs reklamskola i Stockholm och har tidigare jobbat på byråer som Volt och Kärnhuset. Paul kommer senast från B-Reel och var en av kreatörerna och PR-hjärnorna bakom projektet Train Brain som blev väldigt hyllat och prisbelönt förra året. Bland annat blev det brons i Cannes Creative data och nominering i Cannes Innovation.

Varmt välkommen Paul!

Rädda Aleppo

Denna julen kan vi knappt tänka på något annat än hur vi kan hjälpa våra medmänniskor i Aleppo. Därför stödjer vi Rädda Barnen och hoppas att världen blir mer human 2017.