Nu blir det reklampaus.

Tillbaka vecka 32. Önskar dig en ljuvlig sommar <3

Silverägg till Garbergs

Guldägget är Sveriges största kommunikationstävling och i år tog vi på Garbergs Malmö hem ett silverägg i kategorin Direkt för kampanjen Snacka om hat. Dessutom gick 4 silverägg till stockholmskontoret som också tog hem ett gemensamt silverägg tillsammans med vår designbyrå Garbergs Project. Sist men inte minst så är vi mäktigt stolta över vår stockholmskollega Mattias Alfborger som blev kycklingstipendiat! Hurra!

2 x Guldäggsnominerade

I torsdags den 23 mars presenterades de nominerade bidragen i Guldägget 2017 och vi kunde fira två fina nomineringar i kategorierna PR och Direkt för vår kampanj Snacka om hat för Landskrona stad. Totalt blev det 10 nomineringar för hela Garbergsfamiljen i Guldägget i år. Så otroligt stolta och glada över det! 

Nu håller vi tummarna och ser fram emot Guldäggsgalan den 4 maj.

Garbergs Malmö i årets jury för Dubai Lynx

Malin von Werder dömmer denna veckan kommunikationsbidrag i kategorin Branded Content & Entertainment för den kreativa festivalen Dubai Lynx. Läs mer om Malin och hennes jurykollegor här.

Garbergs i Månadens kampanj

Förutom att vår AD Lina Brunzell här från malmökontoret sitter i juryn för utomhus så dömmer William Löthman och Lotta Mårlind från stockholmskontoret samt Eva Aggerborg från Open Studio Garbergs olika kategorier i årets omgång av Månadens kampanj. Kul! Läs mer här.

Garbergs Malmö rekryterar copywriter från B-Reel

Vi är superglada att börja 2017 med en grym rekrytering. Copywriter Paul Martinsson är utbildad på Forsbergs reklamskola i Stockholm och har tidigare jobbat på byråer som Volt och Kärnhuset. Paul kommer senast från B-Reel och var en av kreatörerna och PR-hjärnorna bakom projektet Train Brain som blev väldigt hyllat och prisbelönt förra året. Bland annat blev det brons i Cannes Creative data och nominering i Cannes Innovation.

Varmt välkommen Paul!

Rädda Aleppo

Denna julen kan vi knappt tänka på något annat än hur vi kan hjälpa våra medmänniskor i Aleppo. Därför stödjer vi Rädda Barnen och hoppas att världen blir mer human 2017.

Garbergs Malmö vann Spinn 2016

I torsdags var det årets Spinn-gala med prisutdelning på Berns i Stockholm och hurra, hurra, vi vann guld för vår kampanj #snackaomhat för Landskrona stad. Läs mer här

Lina B på Garbergs Malmö!

Yay! Denna veckan flyttade hon äntligen ner efter en månad på stockholmskontoret och landade hos oss på Västergatan. Vi är så löjligt glada att prisbelönta AD:n Lina Brunzell börjar hos oss. Lina är utbildad på Hyper Island och har jobbat på byråer som Brindfors, Volt och MC Saatchi. Varmt välkommen!

Hej Isabella och Ida!

Hej! Ja, vi heter alltså Isabella och Ida och pluggar till art director respektive copywriter i Göteborg. Vi kom till byrån för tre veckor sedan och ska under hösten inta rollen som kontorets praktikanter. Spännande tycker vi! Att bådas namn börjar på I och att vi tillsammans låter lite mer som en DJ-duo än ett kreatörsteam ser vi som ett mirakel snarare än en lycklig slump.

Tre viktiga fakta om Isabella: är orealistiskt rädd för att bli en kändis. Älskar brädspel men är ironiskt nog inte en tävlingsmänniska. Dricker inte kaffe (men dricker 15 koppar te om dagen).

Tre viktiga fakta om Ida: tar hellre på sig ett par pjäxor än ett par skor (och önskar lite att hon pratade norrländska). Har 37 växter hemma, varav alla lever. Gillar malmöiter mer än göteborgare (don´t tell anyone).

Den lite kortare varianten: vi ser fram emot hösten!

 

With love