Garbergs Malmö i årets jury för Dubai Lynx

Malin von Werder dömmer denna veckan kommunikationsbidrag i kategorin Branded Content & Entertainment för den kreativa festivalen Dubai Lynx. Läs mer om Malin och hennes jurykollegor här.

Garbergs i Månadens kampanj

Förutom att vår AD Lina Brunzell här från malmökontoret sitter i juryn för utomhus så dömmer William Löthman och Lotta Mårlind från stockholmskontoret samt Eva Aggerborg från Open Studio Garbergs olika kategorier i årets omgång av Månadens kampanj. Kul! Läs mer här.

Garbergs Malmö rekryterar copywriter från B-Reel

Vi är superglada att börja 2017 med en grym rekrytering. Copywriter Paul Martinsson är utbildad på Forsbergs reklamskola i Stockholm och har tidigare jobbat på byråer som Volt och Kärnhuset. Paul kommer senast från B-Reel och var en av kreatörerna och PR-hjärnorna bakom projektet Train Brain som blev väldigt hyllat och prisbelönt förra året. Bland annat blev det brons i Cannes Creative data och nominering i Cannes Innovation.

Varmt välkommen Paul!

Rädda Aleppo

Denna julen kan vi knappt tänka på något annat än hur vi kan hjälpa våra medmänniskor i Aleppo. Därför stödjer vi Rädda Barnen och hoppas att världen blir mer human 2017.

Garbergs Malmö vann Spinn 2016

I torsdags var det årets Spinn-gala med prisutdelning på Berns i Stockholm och hurra, hurra, vi vann guld för vår kampanj #snackaomhat för Landskrona stad. Läs mer här

Lina B på Garbergs Malmö!

Yay! Denna veckan flyttade hon äntligen ner efter en månad på Stockholmskontoret och landade hos oss på Västergatan. Vi är så löjligt glada att prisbelönta AD:n Lina Brunzell börjar hos oss. Lina är utbildad på Hyper Island och har jobbat på byråer som Brindfors, Volt och MC Saatchi. Varmt välkommen!

Hej Isabella och Ida!

Hej! Ja, vi heter alltså Isabella och Ida och pluggar till art director respektive copywriter i Göteborg. Vi kom till byrån för tre veckor sedan och ska under hösten inta rollen som kontorets praktikanter. Spännande tycker vi! Att bådas namn börjar på I och att vi tillsammans låter lite mer som en DJ-duo än ett kreatörsteam ser vi som ett mirakel snarare än en lycklig slump.

Tre viktiga fakta om Isabella: är orealistiskt rädd för att bli en kändis. Älskar brädspel men är ironiskt nog inte en tävlingsmänniska. Dricker inte kaffe (men dricker 15 koppar te om dagen).

Tre viktiga fakta om Ida: tar hellre på sig ett par pjäxor än ett par skor (och önskar lite att hon pratade norrländska). Har 37 växter hemma, varav alla lever. Gillar malmöiter mer än göteborgare (don´t tell anyone).

Den lite kortare varianten: vi ser fram emot hösten!

 

With love

Garbergs vann guld

Förutom att vi i familjen Garbergs hade Malin Wikerberg som svensk representant i juryn för Cannes Lions 2016 så blev det ett Product Design Lion i den nya kategorin som heter just Product Design. (Om vi inte missuppfattat allting motsvarar det ett guld.) Jobbet som prisades var The Nude Skin Collection för Björn Borg. Fantastiskt roligt! Hurra Björn Borg, Lotta, Sedir, Peter och hela teamet!

Hej Jessie!

Nu är vi alla tillbaka på kontoret efter semestern och vi vill passa på att säga ett officiellt varmt välkommen till vårt senaste nytillskott Jessie Salomonsson. Jessie tog examen från utbildningen Grafisk Design på Malmö Högskola i våras. Efter sin praktik hos oss kunde vi inte släppa henne och nu har Jessie redan arbetat två och en halv månad som grafisk formgivare. Hej och heja Jessie!

Vårnytt från oss på Garbergs Malmö!

Under våren har vi stolt kunnat hälsa nya kunder välkomna, hej Granngården, hej Egmont, hej Landgren, hej Wifog och hej Prisjakt! Året började även med ett uppdrag för Åhléns då Malin von Werder åkte ner till Sydafrika och plåtade för Åhléns sommarkatalog. Badmodebilder som uppmärksammats i olika medier och sociala kanaler.

Våren har sedan fortsatt med bland annat ett aktiveringsprojekt tillsammans med IKEAs creative hub, initiativet Snacka om hat för Landskrona Stad, en smartphoneskola för Doro och vår första kampanj för Landgren. Respekt!

Sist men inte minst: Just nu ska du följa Granngårdens Instagramkonto för tips och inspiration kring odling och kolla in våra filmer som vi gjort med bloggerskan och författaren UnderbaraClara. Ja, som ni förstår har det varit en helt fantastisk och intensiv vår med alla våra fantastiska kunder och vi tackar ödmjukast för förtroendet. Nu börjar mycket av det arbete som formats under våren komma ut i form av varumärkesarbeten och kampanjer. Stay tuned!