Hallå världen!

André och Johan heter vi och studerar vid Hyper Island i Karlskrona. Det har känts lite som att ha bott vid världens ände. Karlskrona, så långt till allt! Trots att en av oss är från Stockholm och den andre från Göteborg, pirrar det lite i pannan av att bo i en metropol igen. Nu gör vi vår praktik här, som filmguru respektive copywriter. Hela vägen in i mars. Kul!

Happy Xmas!

Sista arbetsdagen innan dopparedagen sedan är vi tillbaka den 2 januari med massor av nyheter. Hej, hej 2018!

Tills dess varmt tack till alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för detta året. Kommunikation som människor vill ta del av, som är på strategi, sticker ut och ger resultat, den skapas genom teamwork och förtroende. Så tack, från oss alla till er alla, god jul och ett riktigt gott nytt år.

Malin von Werder leder Guldägget 2018

Stoltheten på byrån över att vår CD och art director Malin von Werder blir huvudjuryordförande i Guldägget 2018. Malin har tre guldägg och fyra silverägg i bagaget. Dessutom har hon två gånger tidigare varit kategoriordförande i Guldägget och har suttit i juryn för bland annat Cannes Lions, Eurobest och Dubai Lynx. Hon hälsar:

- Jag är oerhört hedrad över att få vara ordförande 2018, och hoppas på att kunna vara med och bidra till vettiga, prestigelösa och ifrågasättande diskussioner. Guldägget är mer än en tävling i reklam. Det är ett tillfälle att bevisa att innehåll och kommunikation som inte blir bortvald är den som är mest effektiv.

SPINN FTW

För andra året i rad vann vi guld tillsammans med Landskrona stad i Spinn - Sveriges största PR-tävling. I hård konkurrens blev det vårt anti-mobbnings-initiativ Kidish som vann med följande motivering: Den vinnande kampanjen löser på ett ambitiöst sätt ett problem nutidsvuxna brottas med. Nämligen att förstå vad barnen prata om på sociala medier. På så vis kan föräldrar och andra vuxna förhindra nätmobbning.

Superstolta, superglada och superpeppade! Läs mer här , här & här 

Vi är nominerade i Spinn!

Sho! Förra året vann vi guld i Sveriges största PR-tävling Spinn för #snackaomhat och nu är vi och Landskrona stad nominerade igen! Årets Samhällsinfokampanj för Kidish.

Karin Ericson på Garbergs Malmö

Vi är utomordentligt glada över att ha copyproffset Karin här hos oss på vikariat under hösten och vintern. Karin är förutom en reklamkreatör av rang även matskribent och släppte nyligen superfina kokboken Malmö Cooking. Dansinstruktör är hon också och har lovat att vi alla ska ha lärt oss twerka innan julafton.

Garbergs 30 år!

I september tog Garbergs steget in i vuxenvärlden och fyllde hela 30 år. Ett sjutusans firande och ett rungande hurra för framtiden och allt roligt vi ska fortsätta göra.

Garbergs i KOMMs styrelse.

Den 12 september kliver en av våra grundare och kreativa chefer, Malin Wikerberg, in i Komms styrelse. Det innebär att vi på Garbergs Malmö på ett mer direkt sätt kan vara med och driva kommunikationsfrågor på riksnivå, med nationellt och internationellt perspektiv från Öresundsregionen. Spännande och berikande för både oss och Komm.

Nu blir det reklampaus.

Tillbaka vecka 32. Önskar dig en ljuvlig sommar <3

Silverägg till Garbergs

Guldägget är Sveriges största kommunikationstävling och i år tog vi på Garbergs Malmö hem ett silverägg i kategorin Direkt för kampanjen Snacka om hat. Dessutom gick 4 silverägg till stockholmskontoret som också tog hem ett gemensamt silverägg tillsammans med vår designbyrå Garbergs Project. Sist men inte minst så är vi mäktigt stolta över vår stockholmskollega Mattias Alfborger som blev kycklingstipendiat! Hurra!