Vi söker PR-konsult

I höstas lanserade vi på Garbergs Malmö vårt nya erbjudande om att jobba strategiskt för våra kunder i både köpta, förtjänta och egna kanaler. Det har funkat väldigt bra. Med många nya kunder och uppdrag söker vi därför dig som har något års erfarenhet inom PR och som är en fena på införsäljning / bearbetning. Du är också duktig skribent med ett stort intresse för populärkultur, sociala medier och bloggar. Du vet helt enkelt hur man producerar fantastiskt innehåll + får det att spridas.

Garbergs Malmö grundades 2014 och är en fristående del av Garbergs Reklambyrå där även den strategiska designbyrån Garbergs Projects ingår. 2015 blev vi utsedda till en av landets mest jämställda kommunikationsbyråer (hurra!) av Add Gender. Vi sitter i charmiga kvarter på Gamla Väster och har förmånen att arbeta med bland annat Kung Markatta, Granngården, Hövding, Viktväktarna, Egmont, Åhlens, IKEA, Zonnic och Landgrens. 

Vi ser innerligt fram emot din ansökan där du bifogar CV + personligt brev och mailar till jobb@garbergsmalmo.se 

Vi vill även att du väljer ut ett valfritt projekt som du tycker är fantastiskt och motiverar kortfattat varför. Japp, det var nog allt. Alla frågor besvaras av vår VD Klas Oskarsson på klas.oskarsson@garbergsmalmo.se.