Vårnytt från oss på Garbergs Malmö!

Under våren har vi stolt kunnat hälsa nya kunder välkomna, hej Granngården, hej Egmont, hej Landgren, hej Wifog och hej Prisjakt! Året började även med ett uppdrag för Åhléns då Malin von Werder åkte ner till Sydafrika och plåtade för Åhléns sommarkatalog. Badmodebilder som uppmärksammats i olika medier och sociala kanaler.

Våren har sedan fortsatt med bland annat ett aktiveringsprojekt tillsammans med IKEAs creative hub, initiativet Snacka om hat för Landskrona Stad, en smartphoneskola för Doro och vår första kampanj för Landgren. Respekt!

Sist men inte minst: Just nu ska du följa Granngårdens Instagramkonto för tips och inspiration kring odling och kolla in våra filmer som vi gjort med bloggerskan och författaren UnderbaraClara. Ja, som ni förstår har det varit en helt fantastisk och intensiv vår med alla våra fantastiska kunder och vi tackar ödmjukast för förtroendet. Nu börjar mycket av det arbete som formats under våren komma ut i form av varumärkesarbeten och kampanjer. Stay tuned!