Du är inte ensam

OM ÄNGLAVAKT

Änglavakt är en ny svensk fantasyserie som visas på Svt Play. Serien riktar sig mot unga och belyser svåra ämnen som psykisk ohälsa och självmord. Det högre syftet med serien är att öppna upp för samtal och minska tabun runt detta.
Änglavakt är skriven av Adina Romare som även spelar en av huvudrollerna, tillsammans med Charlie Gustavsson från Vår tid är nu. Den är regisserad av Pernilla Romare och producerad av Amanda Romare. Tre fantastiska systrar!
Änglavakt samarbetar med stiftelser och organisationer som Suicide Zero, MIND och SPES.

OM PROJEKTET

Till lanseringen av Änglavakt tog vi fram en logotyp och ett grafiskt manér. Vidare klippte vi korta trailers till en nationell utomhuskampanj på digitala skyltar. Vi arrangerade en uppmärksammad PR-aktivitet i Stockholm som togs upp av TT och spreds i hela landets press.

OM IDÉN

Budskapet ”Du är inte ensam” tillsammans med starka filmklipp från serien var den bärande idén för alla rörliga skyltar och tryckt material. Inför den digitala premiärfesten anordnade vi ett event där ungdomar med stora änglavingar gick ut på Stockholms gator och delade ut inbjudningar.

https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2021/01/anglavakt_case_bild_1.jpg
https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2021/01/anglavakt_case_bild_2.jpg