Framtidens julbord

Om Kung Markatta

Kung Markatta är pionjär inom ekologisk mat sedan 1983 och står för mat som är god på riktigt.

Om projektet

Enligt en undersökning som Kung Markatta gjorde inför julen 2016 så tror två av tre svenskar att julbordet kommer att bli mycket grönare i framtiden. Det innebär att det kommer att behövas en hel del vegetariska julrecept. Sagt och gjort. Vi skapade framtidens julbord.

Om idén

Tada! Precis när du börjat tänka på årets julbord så presenterar Kung Markatta och kocken Paul Svensson framtidens julbord. Ett julbord där rödbetan blir en ny charkuteri och du kommer att doppa kål i en umamibuljongsgryta. Kolla in Pauls tips, idéer och recept och ha en riktigt god jul!

https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2016/12/km_julbord__0003_bakgrund.jpg
https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2016/12/km_julbord__0000_2.jpg
https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2016/12/km_julbord__0002_4.jpg
https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2016/12/km_julbord_manga.jpg