Intronauts

OM MAX IV

MAX IV – världens ljusstarkaste synkrotronljusanläggning – invigdes juni 2016 och är Sveriges största och mest ambitiösa satsning på forskningsinfrastruktur. Anläggningen står mitt på anrika Lunds Tekniska Högskolas campus där redan 1962 den första elektronacceleratorn LUSY stod klar.

OM PROJEKTET

För att även i framtiden fortsätta vara världsledande är rekrytering en viktig del. Därför önskade MAX IV att vi tog fram ett kommunikationskoncept som förklarar sammanhang och syfte med denna helt unika anläggning och som skulle leda till fler och bättre ansökningar från potentiella nya medarbetare.

OM IDÉN

Utifrån insikten att verksamheter och dess övergripande syfte ofta är svårt att greppa i rekryteringsprocessen – framförallt när det handlar om en av världens mest avancerade forskningsanläggningar – tog vi fram idén att producera en podcast i sex avsnitt.

I varje avsnitt får vi följa olika anställda på MAX IV och bjuds på en spännande inblick i anläggningens världsledande verksamhet och ultrarelativistiska hastigheter. Men vad är egentligen ultrarelativistiska hastigheter? Lyssna här! Spotify. Apple Podcast. Acast.

https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2020/03/maxiv_1ny.png
https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2020/03/maxiv_2.png
https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2020/03/maxiv_3.jpg