Sveriges lyxigaste matkasse

OM NK

Nordiska Kompaniet är Sveriges enda lyxvaruhus i världsklass.

OM PROJEKTET

NK har en lång historia av livsmedelsförsäljning och när ICA-affären på bottenplanet stängde var det många som saknade att kunna handla med sig middagsmaten hem efter ett shoppingbesök. Så det var med stor glädje vi fick i uppdrag att lansera den nya exklusiva Saluhallen med Stockholms mest ansedda matpersonligheter, som slog upp sina dörrar i de anrika lokalerna våren 2019.

OM IDÉN

I och med lanseringen skulle NK Saluhall självklart ha en egen matkasse, på sitt eget unika NK-vis. Under öppningsperioden kunde du beställa Sveriges lyxigaste matkasse som innehöll fantastiska råvaror och recept från NK Saluhall. Priset för matkassen låg mellan 5 500 kr – 17 099 kr och levererades hem till dörren i en väska från lyxvarumärkena Alexander McQueen, Mulberry eller Acne.
 
Och en exklusiv NK-variant av de stora matkedjornas ”matkasse-tjänster” visade sig gå väl hem i NKs målgrupper. Tjänsten togs givetvis fram med glimten i ögat och var i första hand till för att skapa publicitet vilken den lyckades jättebra med. Alla Sveriges ledande modesajter skrev om matkassen och kampanjen blev bland annat belönad med ett silver i Guldägget.

https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2019/04/nk_matkassarna-bred1_3810fa8ca3c982121af476fce677b36b.jpg
https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2019/04/matkasse.png