Zonnic nytt koncept 2020

OM ZONNIC

Zonnic är ett svenskt varumärke inom nikotinläkemedel som grundades av forskaren och sluta röka-experten Karl Olov Fagerström. Zonnics produkter finns idag i Sverige, Finland och Norge och hjälper dig att snabbt och enkelt få läget under kontroll när röksuget sätter in.

OM PROJEKTET

Ny varumärkesplattform och ny kommunikationsplattform lade grunden till det nya konceptet “Få läget under kontroll”. Konceptet har rullats ut på alla marknader – Finland, Norge och Sverige.

OM IDÉN

Som en del av det nya konceptet “Få läget under kontroll” fick vi uppdraget att uppdatera och utveckla Zonnics grafiska manual. Utifrån den designade vi Zonnics hemsida på tre marknader; Sverige, Finland och Norge.

Hemsidan är designad för alla sorters besök, de som söker efter varumärket och produkter men också om kunskap att sluta röka. Produkterna presenteras med hjälp av 3D-animationer, färg och interaktioner samt har en tydlig köplänk och kampanjyta till diverse nätapotek. De som aktivt sökt efter information om att sluta röka kommer in på sidan via artiklar som ingår i Zonnics Sluta Guiden. En kunskapsbank med animationer framtagna i samarbete med illustratören Ben Baker.

3D-artist: Truls Berlin
Foto: Sophie Håkansson Photography

https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2020/02/start_bild_1.jpg
https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2020/02/kollage_bild_1.jpg
https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2020/02/kollage_bild_2.jpg
https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2020/02/kollage_bild_3.jpg
https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2020/02/kollage_bild_4.jpg
https://www.garbergsmalmo.se/wp-content/uploads/2020/02/giffarna_1.jpg